Pin it

Skræddersyede møder i København

Hos Arp-Hansen Hotel Group har vi mulighed for at skræddersy dit møde lige efter dine tanker og behov. Drømmer du om et møde eller et event ud over det sædvanlige, står vi klar til at hjælpe med at gøre dit arrangement helt unikt. Det kan være opstillingen i lokalet, en walk’n'talk-aktivitet, udsøgt forplejning eller måske "blot" et tilkøb til mødepakken.

Alle elementer, der kan være med til at løfte stemningen på et møde og gøre det endnu mere unikt

Inspirerende rammer

Hos Arp-Hansen Hotel Group har I masser at vælge imellem, og vi værner om vores hotellers individualitet og forskellighed. I vores unikke bygninger med unikke beliggenheder tilbyder vi inspirerende rammer og mødelokaler i København, der kan være med til at understøtte mødets indhold og budskab. Det kunne være på Phoenix Copenhagen i lokaler med et strejf af guldalder, på Copenhagen Island i stilfulde lokaler med udsigt over Københavns havn eller måske på toppen af The Square midt på Rådhuspladsen. 

Tivoli Hotel & Congress Center

Er I på udkig efter større men stadig centrale lokaler, så er Tivoli Hotel & Congress Center det rette valg. I Tivoli Congress Hall har vi plads til 2.400 personer, mens der i de 54 andre mødelokaler og auditorier er plads til alt mellem 4-450 personer. Den samlede kapacitet er på 6.000 personer. De fleste af vores lokaler er fleksible, og vi giver gerne gode råd bl.a. om opstilling i lokalet, så I får de optimale rammer, der sikrer jer et godt møde.

Tivoli Hotel & Congress Center

Centrale beliggenheder i København

Med centrale beliggenheder i København vil det være oplagt at kombinere jeres møde med en walk n’ talk-aktivitet gennem Nyhavn eller til Amalienborg Slot. Det kunne også være en cykeltur over Bryggebroen til Amager Fælled eller en cykeltur til hippe Vesterbro. Mulighederne er mange. Alle mødesteder har cykler, man kan leje.

Udsøgt forplejning & lækre tilkøb

Under jeres møde vil I blive forkælet med lækre buffeter fra mødets start til slut. Vores restauranter er meget opmærksomme på at variere udvalget, og der findes noget for enhver smag. I tillæg kan man krydre mødet med mange forskellige tilkøb, som kan være med til at sætte en særlig stemning til mødet. Prøv f.eks. en popcornmaskine på Tivoli Hotel eller en lækker, forfriskende smoothie på Imperial Hotel.

Grønne møder

Alle Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er miljøcertificerede af Green Key.
Læs her, hvad vi gør for miljøet.

Konferenceteams

Vores konferenceteams på hotellerne kender alt til deres respektive hoteller, og de er behjælpelige med at finde den rette løsning for netop jeres møde, hvad enten det drejer sig om et traditionelt møde eller et skræddersyet setup. Vores konferenceteams kan kontaktes på det ønskede hotel, og kontaktinformation findes på hotellets egen hjemmeside.

Kontakt vores centrale konferenceteam

Det er også en mulighed at kontakte vores centrale konferenceteam, der har et samlet overblik over alle mødelokalerne i koncernen. Her kan man nøjes med ét telefonnummer og én mailadresse til alle hoteller.

Arp-Hansen Hotel Group


Nybrovej 75
DK- 2820 Gentofte
Tlf. +45 4597 0500
conference@arp-hansen.dk

Arp-Hansen Hotel Group