Meget mere end et møde

Dyrk ambitionerne – høst gevinsten. Sammen skaber og udfører vi de ønsker, du har for jeres næste møde eller event. Hos Arp-Hansen Hotel Group ved vi, at det unikke og succesfulde møde afhænger af hver enkelt detalje. Spar tid og bekymringer med et skræddersyet møde hos os, hvor vi hjælper dig med at toppe mødeoplevelsen og plukke de højthængende frugter. 


Dit skræddersyede møde

Det unikke rum. Den unikke adresse.

Hold dit møde på de bedste og mest centrale adresser i København. Vi tilbyder unikke mødesteder på lige så unikke placeringer i den pulserende metropol. 


Masser af ekspertise. Mange års erfaring.

Alle brikker tæller, når puslespillet skal lægges. Det ved et godt team bag ethvert succesfuldt event. 

Vi lytter til dine tanker, former dem til noget konkret og krydrer med vores ekspertise. Resultatet: Ro i maven.  


Go’ føde giver et godt møde.

Gode idéer spirrer, når maven er fuld. Eller… Vi ved i hvert fald, at sultne mødedeltagere ikke er ”the way to go”. Derfor sørger vi for sund og lækker forplejning med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Har du særlige ønsker, retter vi selvfølgelig til.  


Ingen svedige håndflader. Vi klarer teknikken.

Det er aldrig sjovt, når teknikken driller. Derfor har vi altid en medarbejder tilstede, som kan hjælpe dig med teknisk assistance. Har du brug for et særligt teknisk setup, står vi også klar.


Du er i centrum. Vi følger til dørs.

Vi vil gerne skabe så unik og tryg en mødeoplevelse for dig og dine deltagere som overhovedet muligt. Derfor værner vi om den høje service og nærværet både før, under og efter mødet. Vi følger til dørs fra planlægning til eksekvering. 


Er der noget, du mangler at få svar på?

Giv os et kald eller skriv en mail – vi står klar til at hjælpe. 

Telefon: +45 4597 0500